Familie Praag

Wij willen ons graag even voorstellen

U bent van plan een vakantie, weekendje weg of een paar dagen ertussenuit te boeken. Wat een heerlijk vooruitzicht!
Doorvoor bent u op zoek naar een passende bestemming.

Voor u boekt wilt u natuurlijk weten bij wie u terecht komt. Wij zijn John en Bianca Praag en samen hebben wij drie prachtige kinderen: Quinten (19), Chester (17) en Felicia (13). We wonen met veel plezier in onze tot woonhuis verbouwde Noord-Hollandse stolpboerderij.

(Ver)bouwen is een grote hobby van ons. Nadat we eerst ons huis helemaal hebben opgeknapt, waren daarna de schuren achter het huis aan de beurt. Zo proberen we ons erf steeds mooier te maken.

Wij wonen op een schitterende locatie en nu willen we onze mooie plek graag delen. We hebben daarom besloten om een gastenverblijf in onze eigen achtertuin te bouwen. Een vakantiehuisje voorzien van alle gemakken om een verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hopen dat onze gasten net zo genieten als wij. Van de rust, de ruimte en het fantastische uitzicht over de weilanden en het Wormer- en Jisperveld.

Komt u kennismaken?

helendestappen, healing, workshops, retraite

Helende Stappen

Maak uw verblijf spéciaal!

Uw gastvrouw Bianca heeft een praktijkruimte aan huis, waar ze healingsessies geeft,
creative workshops houdt en ambachtelijke kunst verkoopt.
Neem eens een kijkje op haar site, of neem contact op en ontdek wat zij voor u kan betekenen,
om van uw verblijf, een bijzonder verblijf te maken.

Samen Helende Stappen zetten

Vrijheid_1

Soms is het fijn als je het even niet alleen hoeft te doen. Als er iemand met je meekijkt naar je luistert of een stukje met je meeloopt op je levenspad. Iemand die je net dat liefdevolle zetje geeft dat je nodig hebt, zodat jij je fijnste leven nu kunt leven.

Ik help je graag op een intuïtieve en creatieve manier. Daardoor kunnen we op verschillende manieren samen op pad gaan, op een manier die bij jouw past.

Lees meer

Creatieve workshops

workshop_wol_creatie_kerst_creatief

Tijdens een workshop leer je nieuwe technieken, ben je creatief bezig en heb je gezellige sociale contacten met de andere deelnemers. Een workshop geeft je de mogelijkheid om uit de dagelijkse routine stappen en even een moment voor jezelf te hebben.

Het is belangrijk om af en toe op te kunnen laden. Creatieve processen zijn voedend en verhelderend, zodat je weer op een frisse, kleurrijke wijze met het leven kan omgaan.

Ontdek alle workshops

Ambachtelijke kunst

Wol_pluim_ambachtelijk_kunst

Iedere creatie is uniek!

Maak jouw interieur compleet met een handgemaakte woondecoratie.
Doordat er gewerkt wordt met voornamelijk natuurlijke materialen zijn kleuren en formaten per creatie verschillend.

Bekijk de webshop

!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->